*

jenni

Mummoenergiaa!

Yllätyin positiivisesti uutisesta, joissa venäläiset babushkat olivat voittaneet euroviisukarsinnat Venäjällä. Tavoitteena heillä on laulaa kotikyläänsä kirkko. Menestyksen salaisuus on ehdottomasti aitous ja ilo, joka säteilee heistä. Mieltä lämmitti myös se, että vanhuutta tuodaan positiivisessa mielessä esille. Eipä tätä tarvitse enempää selitellä, ihanaa mummoenergiaa!

http://www.iltasanomat.fi/euroviisut/venajan-viisut-voittaneet-hilpeat-m...

Nyt suomi-mummot, miksei papatkin, laulamaan ja esiintymään. Vanhuuden ilo tuo voimaa ja toivoa nuoremmillekin, että vanhuudessakin voi olla vielä täyttä elämää.

 

Jenni

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Hei, Jenni!
Linkin täkana blogi ja siinä myös video mummoista, jossa he laulaa itsensä voittajaksi.

Ole hyvä, jos kelpaa!

http://viovio.vapaavuoro.uusisuomi.fi/viihde/10006...

Terveisin
Viola Heistonen.

Kai Koikkalainen

Turhuuteen käyttävät senkin rahan.

Parantaisivat sillä mielummin vaikkapa elinolojaan. Koska sitä ne siellä kirkossa kuitenkin rukoilevat. Hölmöläisen hommia.

Mikael Holm

Elinolojaan he juuri parantavatkin, koska Venäjällä kirkko tekee suuren osan sosiaalityöstä, lähes kaiken köyhäinavun sekä on sosiaalisen kanssakäymisen keskus yleisesti.

Suomi on siitä outo poikkeus maailmassa, että kirkot ovat auki vain ennaltamäärättyinä aikoina. Muualla kirkot taas ovat auki, ellei muuten ole ilmoitettu.

Teppo Nygren

Mielestäni on hieno ajatus tuoda venäläisen kulttuurin vähemmänkin tunnettuja alueita ihmisten tietoisuuteen. Vanhojen ihmisten arvostuskin on hieno asia.
En kuitenkaan usko kyseiselle kappaleelle suurta menestystä.
Koskahan me tajuamme että saamenkieli on hyvin kaunis kieli laulettuna ja laitamme jonkun saamenkielisen laulun edustamaan meidän maatamme eurovision laulukilpailussa.
Se että vanhat mummot laittaisimme laulamaan pelkästään siksi että ovat vanhoja ei oikein toimi. Omaa pitää viedä, eikä kopioitua.
Ei reggaeta uudesti keksittynä, eikä vanhoja mummoja siksi että joku toinen on vanhat mummot lähettänyt edustamaan.

Käyttäjän jenni kuva
Jenni Lavikka

En tarkoittanutkaan, että pitäisi Euroviisuihin laittaa Suomi-mummot vaan vanhoilla voisi olla tilausta esiintyjinä esim. Idolsissa tai Talentissa. :D Hyvä ja mukaansa tempaava esitys ei ole iästä kiinni, kunhan esiintyjällä on karismaa ja aitoutta.

Käyttäjän AllanTKiviaho kuva
Allan Kiviaho

Kerrankin kunnon "biisi", oikea BaBushkaBiisi euroviisuihin! Sankarimummot eivät muuten taida olla venäläisiä, vaan UDMURTTEJA, siis fennougrilaisia heimosisaria! Jos mummot eivät voita, vien televisioni kierrätyskeskukseen. Jos olisin nuorempi, heittäisin sen (syntymäseutuni körttiläisten mukaan "sontaluukun") alas parvekkeelta.

Aivan upea udmurtti on myös Elizaveta (Jelizaveta - Liza) Tuktamysheva, taitoluistelijaihme.
http://www.youtube.com/watch?v=qY3d8o-qz0o&feature...

Ja Udmurtiassa on valmistettu valtava määrä kalashnikoveja, lienevätkö sitten ihmiskunnnalle siunaukseksi vaiko eivät ...

Juha Kajander

Tässä mummojen udmurtinkielinen versio eräästä tutusta laulusta:

http://www.youtube.com/watch?v=OgCCiKXRtds

Jouko Koskinen

Hyvä Mummot - linkin kappale kuulosti kivalta - rento meno.

Klikattuani toista mummokappaletta sain virusvaroituksen ja
kone kaatui. Suljin heti ja uudelleen avatessa sain raportin
sekä palomuurilta että virusohjelmalta. Nyt näyttää lähes
puhtaalta mutta pitänee ajaa siivousohjelma vielä.

Venäjän saiteista on varoitettu ja tämä olikin ensimmäinen
noin totaalinen hyökkäys - palomuurin läpi.

Juha Kajander

Minulla on romanialainen tietoturvaohjelma (Bit Defender), joka hoitelee tuollaiset. Kun otin sen käyttöön vanhassa koneessani, se löysi heti 153 haittaohjelmaa, joista F-secure ei ollut kertonut mitään.

No, tämä oli vähän asian vierestä.

Jouko Koskinen

Mulla on ilmais - Avira - vissiin puolalainen? Myös Win, Javan ja HPn automaattipäivitykset päällä. Hyvin tominut vuosia. Eikä mitään vahinkoa tapahtunut nytkään - vain tuo uudelleenkäynnistys.

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset